Zöldkagyló az ízületek építő anyagának tárháza - Házhozpatika webáruház és egészségügyi információk

 Keresés 
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Zöldkagyló az ízületek építő anyagának tárháza

Hatóanyag: zöldkagyló (új-zélandi zöldhéjú kagyló)


Az ízületekre gyakorolt jótékony hatása a zöldkagyló egyedülálló összetételének köszönhető

Hatékony gyulladásgátló, porcépítő, ízületi kenőanyag, mindez jelentősen javítja az ízületi fájdalmakkal, reumával, gyulladással, artrosissal, porckopással, porckorongsérvvel küzdők életminőségét.

A zöldkagyló valóságos tárháza az ízületek számára hasznos építőanyagoknak. Tartalmaz nagy mennyiségben glukozamino-glukánt, kovasavat, foszfolipideket, szterolokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, kálcium, magnézium, jód, vas, foszfor, kálium, cink, szelén, vitaminokat (A, B1, B2, B6, B12, C, D1, D3, E vitamin, niacin, pantoténsav, folsav), omega 3 zsírsavakat (EPA, DHA, ETA). Ennek a biológiailag aktív harmóniának köszönhető a zöldkagyló ízületekre gyakorolt rendkívül jótékony hatása. Lényegesen erősebb gyulladáscsökkentő hatása van, mint a halolajnak.

Segíti az ízületi kenőanyag képződést is, amely hiányában a csontok egymáson súrlódnak, ami jelentős fájdalommal és gyakran ízületi gyulladással jár. Regenerálja az ízületi és a csontszöveteket.

Természetes anyag, nincsenek káros mellékhatásai. A kékkagylók nem rendelkeznek hasonló tulajdonságokkal, így azok nem alkalmasak az ízületek támogatására.

Felfedezése
A tudósok felfigyeltek arra, hogy Új-Zéland partvidékén élő, rendszeresen zöldkagylót fogyasztó őslakosok között ismeretlen betegség a reuma, még a legidősebb emberek ízületei is egészségesek és rugalmasak maradtak. Klinikailag igazolták az egyértelmű összefüggést. Az Új-Zéland belső területein élő őslakosok, akik nem fogyasztanak zöldkagylót, éppúgy szenvednek az időskori ízületi betegségektől, mint bárki más.

Állatgyógyászatban
versenylovaknak, agaraknak, munkakutyáknak adják rendszeresen, ahol az ízületek rendkívüli megterhelésnek vannak kitéve.

Humán készítményekkel
a mozgásszervi betegségek megelőzésében és a gyógyulás támogatásában lehet kiváló eredményeket elérni. Fontos előnye a nem szteorid fájdalomcsillapítókkal és gyulladáscsökkentőkkel szemben, hogy nem károsítja a gyomor nyálkahártyáit. Továbbá alkati szer, azaz magát a panaszok okát szünteti meg.

Ajánlott továbbá egészséges sportolóknak, túlsúllyal rendelkezőknek, erős, megterhelő fizikai munkát végzőknek (pl. légkalapács) is preventív céllal.Zöldkagylót tartalmazó termék


Kapcsolódó cikkek
több információért kattintson a linkre

- Ízületi fájdalmak

Felíratkozás Hírlevélre

Figyelem: a "Tudástár" "Kapcsolódó hatóanyagok" "Kapcsolódó termékek" "Kapcsolódó cikkek" "Kulcsszavak" fülek alatt felsorolt pontok nem tekinthetők a részünkről tett egészségre vonatkozó állításnak. Egyrészt a Google kereső robotokkal, másrészt a látogatóinkkal való jobb navigációs kommunikációra szolgálnak. A kapcsolódó témaköröket ismeretbővítés céljából közöljük, azok a linkekre kattintva elolvashatók. Az orvosi cikkek menűpont alatt tudományos kutatási eredményekről, orvosi tapasztalatokról olvashat publikációkat. Felhívjuk az olvasók (Vásárló) figyelmét, hogy az itt nyert információk nem tekinthetők a részünkről tett semmilyen egészségre vonatkozó állításnak, és nem tekinthetők semmilyen étrend-kiegészítő termék vagy hatóanyag reklámjának. Az ismeretbővítés nem helyettesíti az orvosi kezelést, betegség esetén forduljon orvoshoz. Az öngyógyítás, az öndiagnózis veszélyeket rejt magában, a helyes táplálkozásról, követendő életmódról, étrend-kiegészítők szedéséről orvosával konzultáljon. A "Terméktájékoztatókban" a gyártók, forgalmazók által rendelkezésünkre bocsátott termékinformációs adatok olvashatók. Mindezen információkból laikusok által levont téves következtetésekért, illetve vásárlóink öngyógyító törekvéseiért, az abból eredő esetleges egészségi károsodásért felelősséget nem vállalunk. Elhárítunk minden felelősséget és kárigényt az étrend-kiegészítő termékek szedésétől elvárt bármiféle pozitív hatás elmaradásáért, különös tekintettel a betegségben szenvedő vásárlókra, valamint a fogyókúrás" (fogyókúrát támogató) és az ún. "potencianövelő" "vágyfokozó" (afrodiziákumokat tartalmazó) termékcsoportokra. Minden ember önálló biokémiai-fiziológiai-egészségi potenciállal rendelkezik, bármely ember eltérően reagálhat ugyanarra az anyagra, mint más fogyasztók, sőt ugyanaz a személy ugyanarra az anyagra is különbözőképpen reagálhat egy másik időpontban. Ezen elvárt pozitív hatások elmaradása nem tekinthető a termék hibájának, ha a termék hatóanyag-összetétele megfelel annak, amelyet a termékoldalon a "Terméktájékoztatóban" megismert a Vásárló. Továbbá az étrend-kiegészítőknek semmiféle egészségre gyakorolt hatás nem tulajdonítható, emiatt minden termékoldalunkon felhívjuk a Vásárló figyelmét arra, hogy betegség esetén forduljon orvoshoz. Termékeink minősége teljesen megbízható és kimagaslóan magas, azokat az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet is notifikálta, és zöldpipával látta el. 
Az étrenkiegészítők (táplálék-kiegészítők) fogyasztása nem helyettesítheti a rendszeres testmozgást, a változatos kiegyensúlyozott táplálkozást, és az egészséges életmódot. Betegség esetén forduljon orvoshoz.
 
Copyright 2017. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz