Potencia növelés, merevedés, erekció - Házhozpatika webáruház és egészségügyi információk

 Keresés 
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Potencia növelés, merevedés, erekció

Potencia növelés, merevedés, erekció, libidó


A férfiak gyakran potencia növelő szerként keresik az erekció keménységét vagy időtartamban mért állóképességét fokozó szereket. A kettő téma bár gyakran összefügg, nem pontosan fedi egymást. Aki genetikai hiba vagy betegség következtében nem termőképes az nem potens, azaz impotens, bár lehet, hogy nincsenek merevedési gondjai. A férfiak többsége azonban merevedési, erekciós gondok megoldására keres segítséget, amikor a potencianövelők között keres, elsősorban a szexuális együttlét örömének fokozása érdekében, és kevésbé a partner sikeres megtermékenyítése ilyenkor a cél.

Mik a lehetséges célok és okok?
-
egy konkrét esemény idejére (pl. randevú egy új partnerrel) életkortól függetlenül szeretnénk biztosak lenni abban, hogy nem sülünk fel,
- idősödő férfi továbbra is fiatalos teljesítményt kíván nyújtani,
-
idős férfi, aki potencianövelők segítsége nélkül már nem tud biztos erekciót produkálni,
- menedzser betegségben küzdők (rendkívüli stresszben, pszichés megterhelésben élők, gyakran szigorú időbeosztással) képtelenek az együttlét idejére feloldódni, ellazulni, átadni magukat az élménynek,
- gátlásokkal küzdők, akik  görcsösek, bizonytalanok önmagukban, emiatt nem tudnak feloldódni,
- évtizedek óta ugyanavval a partnerrel él, hiányzik a szexuális vágyakozás,
- magas vérnyomásban, cukorbetegségben szenvedők között gyakoribb a merevedési zavar,
- számos koleszterin csökkentő gyógyszer okoz impotenciát és elbutulást (az agyi állomány 70 %-a koleszterin),
- az alacsony koleszterin szint önmagában is csökkenti a férfi teljesítményét,
- a rendszeres (túlzott mértékű) alkohol fogyasztás nemcsak a jellemet puhítja,
- a túl sok koffeint fogyasztók,
- az erős dohányosok csökkent teljesítménye,
- rossz fizikai kondíció, mozgásszegény életmód, pocak, (izzad, liheg, nem bírja a strapát),
- pillanatnyi "üzemzavar", minden reális ok nélkül bárkinél bekövetkezhet.

Hogyan hatnak a potencianövelő készítmények?
A potencianövelőket 2 fő csoportba lehet osztani: gyógyszerek és afrodiziákumok kivonatát tartalmazó étrendkiegészítők.

A gyógyszereket csak orvosi ellenőrzés mellett szabad szedni.
Az étrendkiegészítők elvileg veszélytelenek, de túl magas vérnyomással vagy súlyos betegséggel küzdők jobb, ha kikérik orvosuk tanácsát.

A potencianövelő szerek alapvető hatása, hogy az altest vérereit kitágítja, így ott vérbőséget okoz, a férfi nemi szerv barlangos sejtjeibe beáramlik a vér, az megduzzad és beáll a merevedés.

Nők számára.
Kevesen tudják, hogy nők esetében is pozitívan hatnak a férfiak számára kifejlesztett termékek, ugyanis a női nemi szervek megnövekedett vérbősége szintén növeli a nők szexuális vágyát és teljesítményét.

A koffein csökkenti a potencianövelők hatását
A koffein szűkíti az ereket, így ellene hat az altest ereit tágító potencia növelőknek.

Kettőn áll a vásár!
Ha elég bizalamas a kapcsolata partnerével, és őszintén tudnak beszélgetni, vegye rá őt is valamely afrodiziákum kipróbálására. A felajzott partner látványa önmagában is vágyfokozó, és fordítva is igaz, az unatkozó partner lehangoló.

Nem minden esetben elegendő az alkalmi potencia növelők szedése.
- Idősebb korban célszerű rendszeres napi szedésű potencia növelőt is fogyasztani, igen hasznos anyagokat tartalmaznak a szervezet számára, és - szükség esetén - használni az alkalmit is.

- Gátlásosság, szorongás, stressz esetén célszerű valamely gyógynövény hatóanyagú ellazulást segítő, nyugtató hatású terméket is beszedni. Ugyanis a gátlások az erek összehúzódást váltják ki, ezért a férfi nemi szervbe nem áramlik elegendő vér, nem lesz megfelelő merevedés, és az érzékelés is tompább lesz, ami csökkenti az élvezetet.

- Rossz fizikai kondíció (életkortól függetlenül) esetén a rendszeres testmozgás ajánlása mellett célszerű roboráló szerek, antioxidánsok és multivitaminok fogyasztásáról gondoskodni.


Kapcsolódó termékek
több információért kattintson a linkre

- Potencianövelők +18 termékek itt

Felíratkozás Hírlevélre

Figyelem: a "Tudástár" "Kapcsolódó hatóanyagok" "Kapcsolódó termékek" "Kapcsolódó cikkek" "Kulcsszavak" fülek alatt felsorolt pontok nem tekinthetők a részünkről tett egészségre vonatkozó állításnak. Egyrészt a Google kereső robotokkal, másrészt a látogatóinkkal való jobb navigációs kommunikációra szolgálnak. A kapcsolódó témaköröket ismeretbővítés céljából közöljük, azok a linkekre kattintva elolvashatók. Az orvosi cikkek menűpont alatt tudományos kutatási eredményekről, orvosi tapasztalatokról olvashat publikációkat. Felhívjuk az olvasók (Vásárló) figyelmét, hogy az itt nyert információk nem tekinthetők a részünkről tett semmilyen egészségre vonatkozó állításnak, és nem tekinthetők semmilyen étrend-kiegészítő termék vagy hatóanyag reklámjának. Az ismeretbővítés nem helyettesíti az orvosi kezelést, betegség esetén forduljon orvoshoz. Az öngyógyítás, az öndiagnózis veszélyeket rejt magában, a helyes táplálkozásról, követendő életmódról, étrend-kiegészítők szedéséről orvosával konzultáljon. A "Terméktájékoztatókban" a gyártók, forgalmazók által rendelkezésünkre bocsátott termékinformációs adatok olvashatók. Mindezen információkból laikusok által levont téves következtetésekért, illetve vásárlóink öngyógyító törekvéseiért, az abból eredő esetleges egészségi károsodásért felelősséget nem vállalunk. Elhárítunk minden felelősséget és kárigényt az étrend-kiegészítő termékek szedésétől elvárt bármiféle pozitív hatás elmaradásáért, különös tekintettel a betegségben szenvedő vásárlókra, valamint a fogyókúrás" (fogyókúrát támogató) és az ún. "potencianövelő" "vágyfokozó" (afrodiziákumokat tartalmazó) termékcsoportokra. Minden ember önálló biokémiai-fiziológiai-egészségi potenciállal rendelkezik, bármely ember eltérően reagálhat ugyanarra az anyagra, mint más fogyasztók, sőt ugyanaz a személy ugyanarra az anyagra is különbözőképpen reagálhat egy másik időpontban. Ezen elvárt pozitív hatások elmaradása nem tekinthető a termék hibájának, ha a termék hatóanyag-összetétele megfelel annak, amelyet a termékoldalon a "Terméktájékoztatóban" megismert a Vásárló. Továbbá az étrend-kiegészítőknek semmiféle egészségre gyakorolt hatás nem tulajdonítható, emiatt minden termékoldalunkon felhívjuk a Vásárló figyelmét arra, hogy betegség esetén forduljon orvoshoz. Termékeink minősége teljesen megbízható és kimagaslóan magas, azokat az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet is notifikálta, és zöldpipával látta el. 
Az étrenkiegészítők (táplálék-kiegészítők) fogyasztása nem helyettesítheti a rendszeres testmozgást, a változatos kiegyensúlyozott táplálkozást, és az egészséges életmódot. Betegség esetén forduljon orvoshoz.
 
Copyright 2017. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz