MSM metil-szulfonil-metán az ízületek támogatására - Házhozpatika webáruház és egészségügyi információk

 Keresés 
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

MSM metil-szulfonil-metán az ízületek támogatására

Hatóanyag: MSM (metil-szulfonil-metán)


MSM metil-szulfonil-metán az ízületek támogatására
Az MSM nagy mennyiségben fordul elő
a porcokban, ízületekben, segíti a porc anyagcseréjét. A glükózamin képzében nélkülözhetetlen, valamint a kollagénrostok szintézisében. A glükózamin-szulfáttal együtt fejti ki porcvédő hatását.

Gyulladásgátló és antiallergén, ízületi gyulladás és izomláz esetén is kiváló. Sportolóknál izommerevség és izomláz esetén, a nagy megterhelést viselő ízületek védelmében vált be.

Az MSM fájdalomcsillapító hatás
ú, csökkenti az egészséges szövetek fájdalomérzékenységét. Hatékonyan csökkenti a panaszokat, a fájdalmakat. Már néhány nap szedés után érzehető a hatása. Kúra jelleggel néhány hónapig kell szedni. Arthrosis kezelésében is alkalmazható, mellékhatások nélkül.

A mozgásszervi panaszok kezelése mellett az emésztésre és a bőr állapotára is jó hatással van.

Főként friss, nyers táplálékkal juthatunk hozzá, a főzés, sütés során elveszíti hatását.


Kapcsolódó cikkek
több információért kattintson a linkre

- Ízületi fájdalmak

Kapcsolódó hatóanyagok
több információért kattintson a linkre

- zöldkagyló

- kollagén

- kondrotin-szulfát


Felíratkozás Hírlevélre

Figyelem: a "Tudástár" "Kapcsolódó hatóanyagok" "Kapcsolódó termékek" "Kapcsolódó cikkek" "Kulcsszavak" fülek alatt felsorolt pontok nem tekinthetők a részünkről tett egészségre vonatkozó állításnak. Egyrészt a Google kereső robotokkal, másrészt a látogatóinkkal való jobb navigációs kommunikációra szolgálnak. A kapcsolódó témaköröket ismeretbővítés céljából közöljük, azok a linkekre kattintva elolvashatók. Az orvosi cikkek menűpont alatt tudományos kutatási eredményekről, orvosi tapasztalatokról olvashat publikációkat. Felhívjuk az olvasók (Vásárló) figyelmét, hogy az itt nyert információk nem tekinthetők a részünkről tett semmilyen egészségre vonatkozó állításnak, és nem tekinthetők semmilyen étrend-kiegészítő termék vagy hatóanyag reklámjának. Az ismeretbővítés nem helyettesíti az orvosi kezelést, betegség esetén forduljon orvoshoz. Az öngyógyítás, az öndiagnózis veszélyeket rejt magában, a helyes táplálkozásról, követendő életmódról, étrend-kiegészítők szedéséről orvosával konzultáljon. A "Terméktájékoztatókban" a gyártók, forgalmazók által rendelkezésünkre bocsátott termékinformációs adatok olvashatók. Mindezen információkból laikusok által levont téves következtetésekért, illetve vásárlóink öngyógyító törekvéseiért, az abból eredő esetleges egészségi károsodásért felelősséget nem vállalunk. Elhárítunk minden felelősséget és kárigényt az étrend-kiegészítő termékek szedésétől elvárt bármiféle pozitív hatás elmaradásáért, különös tekintettel a betegségben szenvedő vásárlókra, valamint a fogyókúrás" (fogyókúrát támogató) és az ún. "potencianövelő" "vágyfokozó" (afrodiziákumokat tartalmazó) termékcsoportokra. Minden ember önálló biokémiai-fiziológiai-egészségi potenciállal rendelkezik, bármely ember eltérően reagálhat ugyanarra az anyagra, mint más fogyasztók, sőt ugyanaz a személy ugyanarra az anyagra is különbözőképpen reagálhat egy másik időpontban. Ezen elvárt pozitív hatások elmaradása nem tekinthető a termék hibájának, ha a termék hatóanyag-összetétele megfelel annak, amelyet a termékoldalon a "Terméktájékoztatóban" megismert a Vásárló. Továbbá az étrend-kiegészítőknek semmiféle egészségre gyakorolt hatás nem tulajdonítható, emiatt minden termékoldalunkon felhívjuk a Vásárló figyelmét arra, hogy betegség esetén forduljon orvoshoz. Termékeink minősége teljesen megbízható és kimagaslóan magas, azokat az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet is notifikálta, és zöldpipával látta el. 
Az étrenkiegészítők (táplálék-kiegészítők) fogyasztása nem helyettesítheti a rendszeres testmozgást, a változatos kiegyensúlyozott táplálkozást, és az egészséges életmódot. Betegség esetén forduljon orvoshoz.
 
Copyright 2017. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz