Csontritkulás, csontrendszer, ásványi anyagok - Házhozpatika webáruház és egészségügyi információk

 Keresés 
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Csontritkulás, csontrendszer, ásványi anyagok

Csontritkulás, csontrendszer, ásványi anyagok

Csontritkulás az idősebb korosztályt érinti, nagyobb mértékben a nőket

Combnyaktörés: az idős kori csontritkulás (osteoporosis) a nőket nagyobb mértékben érinti, mint a férfiakat, de még a férfiaknál is ez az egyik leggyakoribb betegség. A középkorosztálytól kezdve érintett mindenki, ezért az odafigyelés már ebben a korban  létfontosságú. Hölgyeknél a változó kortól kezdve már nem elegendő csupán pótolni az ásványi anyagokat, hanem a csontok demineralizációját, a kálciumvesztést is meg kell gátolni. Jellemző probléma az időskori combnyaktörés, amely a csontritkulás következménye.

Az ásványi anyagok közül a kálcium és a magnézium helyes arányban való bevitele fontos, de ez önmagában nem elegendő. Gondoskodni kell a felszívódást segítő egyéb anyagok pl. C vitamin és D3 vitamin fogyasztásáról is. Továbbá meg kell akadályozni a kálcium kiáramlását a szervezetből, ezt a Bór, K1 vitamin segítségével érhetjük el.

A népi gyógyászat a mákolajat is hatékony kiegészítónek tartja a csontritkulás legyőzésében.

Hatóanyagok
több információért kattintson a linkre


- kalcium + magnézium
- bór
- K 1 vitamin
- D 3 vitamin

- zöldkagyló kivonat

Felíratkozás Hírlevélre

Figyelem: a "Tudástár" "Kapcsolódó hatóanyagok" "Kapcsolódó termékek" "Kapcsolódó cikkek" "Kulcsszavak" fülek alatt felsorolt pontok nem tekinthetők a részünkről tett egészségre vonatkozó állításnak. Egyrészt a Google kereső robotokkal, másrészt a látogatóinkkal való jobb navigációs kommunikációra szolgálnak. A kapcsolódó témaköröket ismeretbővítés céljából közöljük, azok a linkekre kattintva elolvashatók. Az orvosi cikkek menűpont alatt tudományos kutatási eredményekről, orvosi tapasztalatokról olvashat publikációkat. Felhívjuk az olvasók (Vásárló) figyelmét, hogy az itt nyert információk nem tekinthetők a részünkről tett semmilyen egészségre vonatkozó állításnak, és nem tekinthetők semmilyen étrend-kiegészítő termék vagy hatóanyag reklámjának. Az ismeretbővítés nem helyettesíti az orvosi kezelést, betegség esetén forduljon orvoshoz. Az öngyógyítás, az öndiagnózis veszélyeket rejt magában, a helyes táplálkozásról, követendő életmódról, étrend-kiegészítők szedéséről orvosával konzultáljon. A "Terméktájékoztatókban" a gyártók, forgalmazók által rendelkezésünkre bocsátott termékinformációs adatok olvashatók. Mindezen információkból laikusok által levont téves következtetésekért, illetve vásárlóink öngyógyító törekvéseiért, az abból eredő esetleges egészségi károsodásért felelősséget nem vállalunk. Elhárítunk minden felelősséget és kárigényt az étrend-kiegészítő termékek szedésétől elvárt bármiféle pozitív hatás elmaradásáért, különös tekintettel a betegségben szenvedő vásárlókra, valamint a fogyókúrás" (fogyókúrát támogató) és az ún. "potencianövelő" "vágyfokozó" (afrodiziákumokat tartalmazó) termékcsoportokra. Minden ember önálló biokémiai-fiziológiai-egészségi potenciállal rendelkezik, bármely ember eltérően reagálhat ugyanarra az anyagra, mint más fogyasztók, sőt ugyanaz a személy ugyanarra az anyagra is különbözőképpen reagálhat egy másik időpontban. Ezen elvárt pozitív hatások elmaradása nem tekinthető a termék hibájának, ha a termék hatóanyag-összetétele megfelel annak, amelyet a termékoldalon a "Terméktájékoztatóban" megismert a Vásárló. Továbbá az étrend-kiegészítőknek semmiféle egészségre gyakorolt hatás nem tulajdonítható, emiatt minden termékoldalunkon felhívjuk a Vásárló figyelmét arra, hogy betegség esetén forduljon orvoshoz. Termékeink minősége teljesen megbízható és kimagaslóan magas, azokat az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet is notifikálta, és zöldpipával látta el. 
Az étrenkiegészítők (táplálék-kiegészítők) fogyasztása nem helyettesítheti a rendszeres testmozgást, a változatos kiegyensúlyozott táplálkozást, és az egészséges életmódot. Betegség esetén forduljon orvoshoz.
 
Copyright 2017. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz